Welkom op de disclaimer pagina van Photography by Stéphanie. Ik ben een professional die gespecialiseerd is in het vastleggen van emotionele momenten tijdens begrafenissen en crematies. Mijn diensten zijn ontworpen om troost en steun te bieden aan families tijdens deze moeilijke tijden.

Hoewel ik mijn uiterste best doe om uw wensen en verwachtingen te begrijpen en te respecteren, zijn er een aantal zaken die ik u willen laten weten voordat u gebruik maakt van mijn diensten:

Respectvolle houding: Ik begrijp dat het verlies van een dierbare een emotionele tijd kan zijn en zal altijd respectvol en empathisch handelen tijdens het fotograferen van de uitvaart. Ik zal nooit een foto maken die als ongepast of respectloos kan worden beschouwd.

Beperkingen: Hoewel ik mijn best doe om zoveel mogelijk van de uitvaart te fotograferen, zijn er soms beperkingen waardoor ik niet alles kan vastleggen. Dit kan bijvoorbeeld komen door beperkingen van de locatie, regelgeving, de beschikbaarheid van natuurlijk licht, etc.

Intensiteit van de foto's: De foto's kunnen zeer emotioneel en intens zijn, aangezien ik probeer om de essentie van de uitvaart vast te leggen. Ik wil u erop wijzen dat sommige mensen deze foto's als confronterend kunnen ervaren.

Vertragingen: Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van de foto's enkele weken kan duren, afhankelijk van de omvang van de opdracht en de complexiteit van de bewerking. Ik zal echter mijn best doen om de foto's zo snel mogelijk na de uitvaart te leveren.

Ik hoop dat deze informatie u een beter beeld geeft van mijn diensten. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag klaar om u te helpen.

Regenerate response

stuur een mail