aaNbod keuze

01
/03

 • Tot 3 uur fotografie
 • Minimaal 50 digitale bestanden
 • Toegang tot online gallery
 • U ontvangt binnen 1 week een slideshow
 • Luxe afscheidsalbum van 25 x 25 cm | 40 pagina’s inclusief een mooie bewaarbox (t.w.v. € 350,00)

€ 800,00

To Remember

pakket

02
/03

 • Tot 6 uur fotografie
 • Minimaal 150 digitale bestanden
 • Toegang tot online gallery
 • U ontvangt binnen 1 week een slideshow
 • Luxe afscheidsalbum van 30 x 30 cm | 40 pagina’s inclusief een mooie bewaarbox (t.w.v. € 400,00)

€ 1.350,00To hoLd

pakket

03
/03

 • Tot 8 uur fotografie
 • *2 fotografen
 • Minimaal 250 digitale bestanden
 • Toegang tot online gallery
 • U ontvangt binnen 1 week een slideshow
 • Luxe afscheidsalbum van 30 x 30 cm | 50 pagina’s inclusief een mooie bewaarbox (t.w.v. € 450,00)

€ 1.950,00
To Love

pakket

In bovenstaande pakketten zijn de reiskosten tot 30 km retour vanaf Apeldoorn inbegrepen, hierna reken ik € 0,45 per km.

Kiest u voor Pakket to Love dan kan ik tijdens de week van het afscheid meerdere momenten vastleggen. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld de verzorging, het sluiten van de kist, wellicht gaan de kinderen de kist verven, de condoleance. Ik wil er graag voor u zijn om al deze mooie, liefdevolle momenten vast te leggen.

Alle foto’s verdienen het om te worden gebundeld in een prachtig luxe fotoalbum. Papier zorgt voor een gevoel van rust. Een boek is gemakkelijk toegankelijk en u kunt het in alle rust doorbladeren, het aan anderen laten zien en zelfs een gesprek over beginnen. Het is iets dat u gemakkelijk kunt pakken. Het vasthouden van een mooi boek biedt een totaal andere ervaring dan het bekijken van foto's op een scherm. U ziet veel meer details dan wat u op de dag zelf heeft kunnen waarnemen.

Met veel zorg verzorg ik de opmaak van het album. De kwaliteit van de albums zijn niet vergelijken met de kwaliteit van “gewone” albums. De albums zijn van hoogwaardige kwaliteit en de pagina’s zijn vlakliggend en extra dik. U heeft zelf inspraak in de kleur en materiaalkeuze van het fotoalbum.

Bij sommige uitvaartverzekeringen zit uitvaartfotografie inbegrepen of wordt dit deels vergoed. Informeer dit bij uw uitvaartverzekering of uitvaartondernemer.

*Second shooter (2e fotograaf)
Soms komen we met twee fotografen op een uitvaart. Dit gebeurt vaak als het gaat om een grote uitvaart. Het is dan fijn om alle belangrijke momenten vanuit meerdere perspectieven vast te leggen. Vanzelfsprekend gaat dit altijd in overleg met de familie. 

Uiteraard is er veel meer mogelijk en maak ik graag een passende offerte voor u.


Klik voor meer opties

NEEM CONTACT OP

hoe iK te Werk ga

kennismaking

contact

preview

fotoalbum

prijsvoorstel

dag van afscheid

ONLINE GALERIJ

Ik ben me ervan bewust dat ik op een zeer emotioneel en intiem moment in u leven mag zijn. Het is voor ons beiden van essentieel belang dat er een prettige klik is, daarom vind ik het belangrijk om met elkaar kennis te maken. Een goede briefing is belangrijk. Wat zijn uw wensen? Hoe gaan de naasten gekleed? Rijd ik met jullie mee of ga ik met eigen vervoer? Allerlei vragen om ervoor te zorgen dat het afscheid soepel verloopt en ik zo min mogelijk opval. 

De dag voor de uitvaart neem ik contact met u op of met de uitvaartleider en nemen we de laatste details door. 

Ik stuur binnen een aantal dagen alvast een paar previews van het afscheid. Na ongeveer een week stuur ik een link van de diapresentatie. Ik zoek altijd contact met jullie voordat ik deze stuur. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het moment nog te vroeg is  en het is van belang dat het zien van de foto's vooral in jullie eigen tempo gebeurt. 

Ik werk altijd met een fotoalbum. In het album zorg ik ervoor dat het verhaal van het afscheid mooi wordt weergegeven. Ik maak een selectie van de foto’s die het verhaal van de dag zo goed mogelijk vertellen. Daarna maken we een afspraak om te bespreken of de opzet van het album naar wens is.

Na ons gesprek ga ik voor u een prijsvoorstel maken. Elke uitvaart is uniek en daarom maak ik graag een voorstel op maat. Het prijsvoorstel stuur ik per mail, deze kunt u rustig bekijken en als u hiermee instemt ontvang ik deze graag voor akkoord retour. 

Ik ben er deze dag voor jullie en ik zal ruim op tijd aanwezig zijn. Om mooie foto’s te maken ben ik op sommige momenten op de voorgrond. Onzichtbaar kan ik helaas niet zijn maar ik ben wel zo onopvallend mogelijk. Mocht de dag iets langer duren dan is dat vaak geen probleem, er komen dan wel extra fotografie uren bij. Fijn om te weten is dat ik werk met stille apparatuur en door mijn lichtsterke lenzen maak ik geen gebruik van een flitser. 

Jullie krijgen toegang tot een online omgeving waar de diapresentatie te zien is en de foto’s te downloaden zijn. Deze omgeving is enkel toegankelijk met een wachtwoord welke jullie van mij ontvangen. 

hoe Ik te Werk Ga

kennismaking

contact

preview

fotoalbum

prijsvoorstel

Dag van afscheid

ONLINE GALERIJ

Ik ben me ervan bewust dat ik op een zeer emotioneel en intiem moment in jullie leven mag zijn. Het is voor ons beiden van essentieel belang dat er een prettige klik is, daarom vind ik het belangrijk om met elkaar kennis te maken. Een goede briefing is belangrijk. Wat zijn jullie wensen? Hoe gaan jullie gekleed? Rijd ik met jullie mee of ga ik met eigen vervoer? Allerlei vragen om ervoor te zorgen dat het afscheid soepel verloopt en ik zo min mogelijk opval. 

De dag voor de uitvaart neem ik contact met jullie op of met de uitvaartleider en nemen we de laatste details door. 

Ik stuur binnen een aantal dagen alvast een paar previews van het afscheid. Na ongeveer een week ontvangen jullie een link van de diapresentatie. Ik zoek altijd contact met jullie voordat ik deze stuur. Het kan zijn dat jullie er nog niet aan toe zijn en het is van belang dat jullie dit vooral in je eigen tempo doen. 

Ik werk altijd met een fotoalbum. In het album zorg ik ervoor dat het verhaal van jullie afscheid mooi wordt weergegeven. Ik maak een selectie van de foto’s die het verhaal van de dag zo goed mogelijk vertellen. Daarna maken we een afspraak om te bespreken of de opzet van het album naar jullie wens is.

Na ons gesprek ga ik voor jullie een prijsvoorstel maken. Elke uitvaart is uniek en daarom maak ik graag een voorstel op maat. Het prijsvoorstel stuur ik jullie per mail, deze kunnen jullie rustig bekijken en als jullie hiermee instemmen ontvang ik deze graag voor akkoord retour. 

Ik ben er deze dag voor jullie en ik zal ruim op tijd aanwezig zijn. Om mooie foto’s te maken ben ik op sommige momenten op de voorgrond. Onzichtbaar kan ik helaas niet zijn maar ik ben wel zo onopvallend mogelijk. Mocht de dag iets langer duren dan is dat vaak geen probleem, er komen dan wel extra fotografie uren bij. Fijn om te weten is dat ik werk met stille apparatuur en door mijn lichtsterke lenzen maak ik geen gebruik van een flitser. 

Jullie krijgen toegang tot een online omgeving waar de diapresentatie te zien is en de foto’s te downloaden zijn. Deze omgeving is alleen voor jullie bestemd en enkel toegankelijk met een wachtwoord. 

bekijk reviews

01. Waarom adviseer je om een afscheid te laten fotograferen?

Het verlies van een dierbare is een moeilijk en verdrietig proces. Maar bij een afscheid zijn er ook mooie momenten die vaak niet worden opgemerkt omdat de naasten deze dag vaak in een roes beleven. Beelden kunnen deze momenten vastleggen en de emoties van het afscheid en de nabestaanden vasthouden. Een album laat de intieme sfeer van dat moment zien en geven u later steun en troost. Voor kinderen kunnen de foto's helpen om het afscheid te begrijpen en te verwerken. En voor mensen met een verstandelijke beperking of dementie kunnen foto's later in hun veilige omgeving helpen bij het verwerken van het verlies en de dood.

Het album dat u ontvangt, zal een houvast zijn voor als het gemis zwaar is en het zal de herinneringen levend houden. Zelfs generaties later zullen de foto's hun waarde behouden en troost bieden.

02. We hebben toch geen “last” van je tijdens het afscheid?

Ik realiseer me dat ik op een zeer persoonlijk moment in uw leven kom en ik zal daar op een gepaste manier mee omgaan. Tijdens het afscheid ben ik niet onzichtbaar maar ik weet wel hoe ik me zo onzichtbaar mogelijk kan bewegen. Dus daar geen zorgen over. Wat ook fijn is om te weten; mijn camera is geluidloos en dankzij mijn lichtsterke lenzen hoef ik niet te flitsen.

03. Een familielid wil niet op de foto, hoe ga je daar mee om?

Als fotograaf is het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen en niet ongewenst op de foto worden gezet. Daarom vraag ik altijd aan de uitvaartleider of hij /zij tijdens het welkomstwoord wil aangeven dat er op verzoek van de familie een fotograaf aanwezig is. Als er aanwezigen zijn die hier bezwaar tegen hebben dan verzoek ik hen vriendelijk om dit aan mij kenbaar te maken, zodat ik daar rekening mee kan houden.
Daarnaast let ik goed op non-verbale communicatie, wanneer iemand zich wegdraait bijvoorbeeld. In dat geval zal ik geen foto van die persoon maken. Tot nu toe is dit altijd goed verlopen en heb ik nog geen problemen ondervonden. Het is mijn prioriteit om de privacy en het comfort van alle aanwezigen te respecteren, terwijl ik tegelijkertijd zorg voor mooie en respectvolle foto's van de gelegenheid. Ik fotografeer ook geen heftig geëmotioneerde mensen dat is wellicht ook fijn om te weten.

04. Waarom lever je altijd een fotoalbum?

Een album zorgt voor een herinnering die altijd zal blijven. Een afscheid is niet alleen maar verdriet maar vooral heel veel liefde en dat zie je terug in de foto’s. In het album zie je ook meer momenten terug dan je op de dag zelf hebt ervaren. Een album pak je sneller, opent een gesprek en heb je echt in handen dat is toch anders dan dat je ze achter de computer bekijkt. 

05. Vallen de kosten van afscheidsfotografie onder de verzekering?

Diverse uitvaartverzekeringen hebben binnen de polis een vrij te besteden bedrag. U zou dit kunnen besteden aan fotografie. Neemt u hiervoor contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartondernemer voor de mogelijkheden.

Wilt u graag met mij in contact komen
voor het vastleggen van uw kostbare,
emotionele momenten?

Stuur mij een berichtje en ik neem
zo mogelijk contact met u op. 

Contact